SEMPER DANICA

Forside Om guilden Fællesskabet Rekruttering Streaming Forum Webshop
World of Warcraft Amory Facebook Twitter Instagram Youtube
No man's sky

No man's sky

No man's sky bedst sælgende X box one spil på amazon. Der kommer ny gratis kæmpe update 24 juli...

Hearthstone

Hearthstone udvidelse

Ny udvidelse på vej til dem, som stadig spiller Blizzards online kortspil Hearthstone. Vi er med...

Lord of The Rings

Lord of The Rings

Vi har stadig nogle spillere, som giver sig ud på eventyr i Lord of the Rings. Spillerne findes bla. på Snowbourne...

SEMPER DANICA HAR FÅET NY WARCHIEF!

Vi kan nu byde vores nye guildmaster velkommen

Han har en IT baggrund og er tidligere soldat i både Kongens Artilleri Regiment og i OgrimDoomhammerswolfcanonfodderbrigade.

STORT tillykke med den nye titel til HolgerDK.

HolgerDK vil være med til at bidrage, sammen med den øvrige spilledelse, til online events. Han vil være med til at holde strukturen i World of Warcraft, samt i det Semper Danica, som vi pt. er i gang med at skabe rammerne om

I den forbindelse vil vi også takke vores nu tidligere guildmaster, Agge, som hidtil har løftet opgaven til punkt og prikke. Tak for den gode indsats! Rigtig god arbejdslyst! *cheers*

Ny GM

ANSØGNING ÅBEN PR: 27-09-2018

Kære Ansøger

Så fik vi åbnet op for ansøgninger igen!

vi står nu igen klar til at tage imod jer, som kunne have lysten til at joine vores fællesskab.

Vi glæder os til at tage godt imod nye ansøgere... og skulle der være nogen genansøgere derude, så glæder vi os selvfølgelig også til at tage imod jer igen!

Velkommen og god spillelyst

Ansøgning

Ny Expansion: Battle for Azeroth

BFA

Azeroth betalte en forfærdelig pris for at afslutte The Burning Legions apokalyptiske march - men selvom verdens sår er helede, er det den brudte tillid mellem Alliance og Horde, der kan vise sig det sværeste at rette op på. I Battle for Azeroth er The Burning Legions fald katalysten for en række katastrofale hændelser, der gentænder konflikten i hjertet af Warcraft-sagaen. Efterhånden som en ny tidsalder af krigsførsel begynder, skal Azeroths helte sætte ud på en rejse for at rekruttere nye allierede, starte et kapløb for at gøre krav på verdens mægtigste ressourcer og kæmpe på flere fronter for at afgøre, om Horde eller Alliance vil føre Azeroth ind i sin usikre fremtid.

Udforsk to nye legendariske kongeriger, som en mægtig kriger i The Horde. Du kan rejse til Zandalars imperium for at overtale Trolls til at låne deres mægtige flåde. Som en helt af Alliancen, sejler du til det søfarende kongerige Kul Tiras, hjem til Jaina Proudmoore, og overtaler dets indbyggere til at kæmpe for din sag. Quest igennem 10 nye levels til det nye level cap på 120 - fortsæt derefter med at vokse i magt gennem nye World Quests, raids, dungeons og meget mere.